"Zalety: Lokalizacja dobra, blisko do muzeów.
Wady: Śniadanie skromne , podawane bez możliwości wyboru, w jedne dzien mały omlet, pomidor, ogórek , na drugi dzień kilka sztuk malutkich "mekici" i troszkę dżemu . Niestety kawa wyklucza herbate - trzeba zdecydować co chcesz do śniadania.
Pokoje są małe -to widać przy rezerwacji ale nie ma w nich zupełnie na czym usiąść a łózko jest na bardzo niskie.
Niestety w pokoju mieliśmy też "towarzystwo" robali :( Nie mogę też polecić kuchni niestety - zamówiliśmy rano przy śniadaniu na wieczór kawarmę i gjuwecz -niestety kawarma nam zupełnie nie smakowała, sprawiała wrażenie sztucznej a w gjuweczu zamiast miesa "w całosci" mieliśmy kebabcze i kjufty - może to lokalny pomysł na gjuwecz ale zjedliśy ich wiele w Bułgarii i zawsze było tam mięso w całości." ~Marcin